ניתוח

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

22/10/2016 | 08:46 | מאת: רואא

שלום אני בת 19 שנים שוקלת 120 קילו והגובה שלי 163ס" מ אני סובלת הרבה סובלת מהלב , יש לי כרבים מאוד חזקים בגב התחתון ובברכיים , נפיחות ברגליים, נוחרת בשינה ומבחינה נפשית אני מאוד עייפת ומיואשת לא יכלה ללבוש בגדים מתאמים לגיל שלי יש לי חוסר ביטחון אני מרגישה שאני זקינה ולא צעירה מה אפשר לעשות ? האם אפשר לעבור ניתוח קיצור קיבה ? האם כל מה שאני םובלת נורמלי ? תודה מראש

שלום רואא מה שאת סובלת הוא בגלל ההשמנה שלך. את צריכה להתחיל תהליך לקראת ניתוח להרזיה. בשלב ראשון את צריכה לפנות לכירורג שעושה ניתוחים כאלה ולקבל הסבר על הניתוחים. בהמשך תופני לבדיקות וצילומים. תצטרכי לעבור וועדה ואחרי אישור הוועדה ניתוח. בהצלחה

22/10/2016 | 15:48 | מאת: רואא

תודה ... האם זה אומר שאני עומדת ב קריטריונים ואפשר לבצע את הניתוח??

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר