כיצד להימנע מעור מיותר לאחר הרזייה?

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

06/12/2010 | 00:27 | מאת: רקפת

שלום ד"ר לפני כחודש ושבוע עברתי ניתוח טבעת ובינתיים ירדתי 10 ק"ג. גובה 177 ומשקל לפני הניתוח 127. אני מסוייטת בעיקר מהאפשרות שיישאר לי עור מיותר וגוף רופס. התחלתי להתעמל ברגע שהרגשתי טוב: הליכה חצי שעה, חצי שעה אופני כושר ובשבוע האחרון התחלתי גם תרגילים עם משקולות. האם יש דרך להבטיח שלא אשאר עם עודפי עור בסוף תהליך ההרזייה?

שלום רב אין דרך להבטיח שלא ישאר עודף עור אבל את בכיוון הנכון ופעילות גופנית תעזור גם לירידה במשקל וגם לגמישות העור. בהצלחה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר