הארכת כותרת

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

20/10/2015 | 16:58 | מאת: ורד

רציתי לשאול אם כבר עשו לי מדידות ראשונות זאת אומרת שכבר הכל בסדר ולא אצטרך ניתו או שיכול להיות מצב שפספסו ויראו שצריך רק אחרי חזרת הכתר מהמעבדה ומדידה נוספת וצילום. אני פוחדת בגלל שכל הפצדורה שעשיתי ועושה כתר בגלל קיר שבור ופוחדת שלא ראו ויכול להיות שיראו רק אז האם יכול להיות ואם כן איך זה יכול ?

שלום לך, באופן כללי,בכל שן עלול "לקרות משהו" בכל נקודת זמן.שן שעברה טיפול שורש היא בסיכון גבוה יותר ל "שיבוש" שיכול להוביל לעיתים גם לעקירה. אני משער שבחרת רופא שיניים שאת סומכת עליו,ושהוא עשה את המקסימום בנסיבות המקרה. את צריכה לקוות להשן תשרוד כמה שיותר זמן בפה..., דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית