חרדה פתאומית מטיפולי שיניים

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

29/12/2014 | 17:54 | מאת: חן

שלום רב , לפני כשנה וחצי התחילו לי כאבים בשן מספר 14 . אחרי התייעצו עם 3 רופאים שונים שאף אחד מהם לא ראה כלום בצילום לוץ מ"הילה" קטנה הוחלט לבצע חידוש טיפול שורש . לאורך שנה+ נמשך הטיפול בשן הזו בשל חרדה דנטלית ולצערי עכשיו שהכתר הקבוע הולבש עדין אני עם כאבים . תמיד פחדתי מרופא שיניים אבל לא בצורה כזו. הרגשתי שהלשון מתייבשת לי כל הזמן ואני חייבת להרטיב את הפה כל הזמן , שנית סחרחורות והרגשה של עילפון . אני רועדת בלי להפסיק כל הטיפול . בקושי אפשר לטפל בי וגז צחוק לא בא בחשבון כי הרגשתי עוד יותר פחד מאובדן שליטה ועצם זר באף . כרגע אני מרגישה חוסר אונים מ2 סיבות : 1.אני לא מסוגלת להמשיך לטפל בצורה הזו . 2. אני לא יודעת על מי לסמוך . האם באמת השן הזו היא הגורם לכאב , האם עקירה תפתור את המצב ? ואיך עם חרדה כמו שלי אני יעשה שתל ? אשמח לעזרה ולהארות בנושא איך אני יכולה למצוא מרפאה שמתמחה בחרדה דנטלית באזור מגורי ? (אזור אשדוד) תודה מראש

ערב טוב,חן, נשמע שכדאי לטפל בענין החרדה,מה גם שאני יכול לנחש שהדבר גורם גם להמנעות מבדיקות שגרתיות וטיפולים שוטפים,ועל כך את עלולה לשלם במחיר בריאותי... לגבי המלצות על רופאים,ניתן לכתוב לי למייל [email protected] דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית