כאבים בחניכיים

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

11/12/2014 | 00:23 | מאת: רון

דר שלום הרופא המטפל שלי אמר שאצטרך לעבור עקירת שתי שניים (בינה). אני מאוד חוששת מהעקירה בגלל שבעבר סבלתי מבעיות חניכיים. אני בת שלושים לפני חצי שנה ילדתי ואני עדיין מניקה. מאז ההריון אני מרגישה שוב גירוי בחניכיים ואני חוששת שזה יחמיר אחרי העקירה או יפריע למהלך הריפוי. האם כדאי לחכות? מאוד חוששת רון

ערב טוב,רון, שאלי את הרופא מה הסיבה שהוא ממליץ על עקירות.סביר להניח שיש סיבה טובה להמלצתו,לכן העקירות נחוצות. עקירת שיני בינה לא גורמת להחמרת בעית חניכיים, בהצלחה ! דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית