הקצאת שורשים

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

16/10/2014 | 15:54 | מאת: ירדן

בעקבות פלאק שלוחץ על החניכיים ואיזור השיניים ועושה כאבים , אצטרך ללכת לשיננית שתראה אם מספיק לנקות או שאצטרך הקצאת שורשים/ניקוי עמוק שאלתי היא האם השיננית שמכירה אותי ואת הפה שלי כבר שנים רבות יכולה לדעת האם אצטרך ניקוי עמוק יותר או רק רופא החניכיים פשוט במגע עם המברשת שיניים ולפעמים גם כאב ללא קשר למגע המקום כואב ובכלל מה זה הדבר הזה הקצאת שורשים האם רואים שצריך בעין או שצריך איזה צילומים בשביל זה ומהן ההנחיות אחרי זה?

שלום,ירדן, האם יש לך רופא שיניים אישי,קבוע,שמכיר אותך ? עלייך להבדק על ידו,כולל צילומים לפי הצורך,ולשמוע את דעתו.במידה וימליץ על הקצעת שורשים,רצוי שהוא יעשה זאת,או שיפנה לרופא חניכיים אם הוא חושב לנכון. הקצעת שורשים היא ניקוי פני שטח השורש בהרדמה מקומית תרגישי טוב, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית