שתל והשתלת עצם

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

17/04/2014 | 17:11 | מאת: לימור

שלום אני מיועדת לעבור בקרוב מאוד השתלה אחרי שעקרו לי שן שהיתה מודלקת , עשיתי צילום CT ואמורים לקבל היום מחר את התשובות ואז שבוע הבא יש לי תור. רציתי לשאול מה הסבירות , האם המקרים גבוהים במקרה שצריך השתלת עצם אחרי שן שעקרו שהיתה מודלקת , הבנתי שממועד העקירה חל מצב של ספיגת עצם ובמיוחד שן שהיתה מודלקת מאוד / סדק קל . האם הסיכוי לכך יותר גדול כלומר האם המקרים לכך גדולים ואם כן האם עושים את זה במעמד ההשתלה ביחד והאם זה עושה את ההשתלה ליותר מסובכת?

ערב טוב, קשה לדבר על סבירות.ראי תשובתי מ 14.4. דר. צביקה רוזנבלום

17/04/2014 | 20:32 | מאת: לימור

אבל בדרך כלל במקרה של 4 חודשים מיום העקירה לשן מודלקת מאוד , בדרך כלל במקרים כאלה האם אתה מכיר שהרוב כן הצטרכו במצבים כאלה השתלת עצם. אני יודעת שלא תמיד זה ככה אבל מהיכרותך מקרים כאלה היה צריך או לא , כי שמעתי שאחרי חודשיים מעקירה יש ספיגת עצם כבר מספיק גדולה וככל שעובר הזמן יותר ויותר.

מנהל פורום חרדה דנטלית