עקירה ושתל

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

12/04/2014 | 20:06 | מאת: לימור

ני מתוכננת לעשות שתל. עברתי עקירה לפני איזה שלושה חודשים ויש לי תור לרופא חניכיים בקרוב שיחליט לפי הצילומים ובדיקה אם הכל בסדר. שאלתי היא האם אני צריכה בדרך כלל אחרי עקירת שן שהיתה מאוד מודלקת ועד התקנת השתל שעוברים 3-4 חודשים הסיכוי/ יהיה צורך גם השתלת עצם ואיך זה הולך במהלך השתל הרגיל או בניתוח בפני עצמו אם בכלל צריך? זה מלחיץ אותי שרוב הסיכוים שאצטרך השתלת עצם מכיון שהשן היתה מודלקת ובמה זה כרוך.

את צריכה להמתין לחוות הדעת של רופא החניכיים.לפעמים צריך בניית עצם,ולפעמים לא.גם אם כן,הפרוצדורה לא קשה,ובחלק מהמקרים מתבצעת יחד עם השתל, חג שמח, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית