עקירה

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

22/02/2014 | 20:44 | מאת: שירה

שלום נעשתה לי עקירת שן טוחנת לפני 3 שבועות , אתמול הייתי אצל שיננית ואמרה לי שהמקום עדיין לא נסגר שאלותיי הם : תוך כמה זמן אמור בדרך כלל המקום להסגר מדובר כמו שאמרתי שהייתה עם דלקת חריפה ? אמורים לנסות לעשות לי חידוש טיפול שורש בתקווה שאפשר יהיה בשן לידה השאלה אם עד אז אמור להסגר המקום ואם לא זה מפריע לטיפול לשן השנייה כי אני פוחדת גם שזה יפגע בשן שנעקרה וגם בשן הנ"ל מדי פעם יש כאבים שאם לא אעשה את הטיפול ואדחה עוד גם את השן הזאת לא יוכלו להציל בסופו של דבר ? אז מה צריך לעשות ?

ערב טוב,שירה, הריפוי הוא תהליך הדרגתי,שיכול לארוך גם 6-8 שבועות.זה לא מונע טיפול בשן הסמוכה,כך שאת יכולה לעבור את הטיפול כמתוכנן. בהצלחה ! דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית