מחלת חניכיים חרדה אמיתית מטיפול שיניים

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

09/12/2013 | 13:11 | מאת: ורד טייץ

ד"ר רוזנבלום שלום, שמי ורד, בת 43. אתמול הייתי בביקור מעקב אצל רופאת השיניים שלי וזו אמרה לי שיש לי מחלת חניכיים 2 שיניים קדמיות כבר בתזוזה קלה. הפנתה אותי לצילום סטטוס מקביליות מיוחד מומחה חניכיים בהמשך. אציין : 1. אמא שלי עברה בזמנו ניתוח חניכיים 2. אנן סובלת מחרדה כדולה מאד מטיפולי שיניים - בעיקר בגלל התחושה המאד לא נעימה שהשימוש במכשירי הקדיחה למיניהם גורם לי...(צמרמורות וממש רתיעה ופחד גדולים). חוששת מאד שאצטרך לעבור ניתוח חניכיים. אשמח מאד אם תוכל להמליץ לי על מומחה חניכיים מקצועי ואמין באזור המרכז או ב"ש ואשר יוכל גם להכיל ולהתייחס בהתאם לחרדה שלי מטיפול שכזה. מאד חשובים לי גם המקצועיות כמובן, אבל לא פחות חשובה - האמפתיה למצבי וההתייחסות בהתאם. תודה רבה מראש, ורד.

שלום,ורד, אשמח לכוון אותך, בבקשה צייני מייל,או כתבי לי ל [email protected] יום טוב, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית