פחד מהכל!!

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

05/08/2007 | 22:53 | מאת: נופר

ד"ר שלום! אני מתה פחד מוות מרופא שיינים,אני רק נכנסת למרפאה נאי נכנסת להיסטריה ולבכי,עד שאני מתיישבת על הכיסא לוקח לי המוןן זמןןן,וגם אחרי שאני מתיישבת אני לא נותנת לו לטפל בי עד כדי כך שכבר הוא אומר לי שהוא לא רוצה לטפל בי..(וזה היה עם המון רופאים) אני כבר בת 18 וכל החיים שלי טיפלתי פעם אחת אצל רופא שיניים,יש לי לעבור הרבה טיפולים ואני בכלל לא יודעת איזה(ואני גם לא בטוח רוצה לדעת..). אני פוחדת מהזריקות,מחוסר שליטה,מהכאב,פשוטט מהכלל. מה אפשר לעשות?? ואם תוכל להמליץ גם לי על רופאי שינים בנתניה,שהם מומחים וטובים,וגם מטפלים בבעיות חרדה. כמו כן איזה מרפאות בארץ מטפלות בטיפולי שיניים בלייזר המתקדם ביותר(שמעתי שיש רק 3 כאלה בארץ..) תודה רבה רבה רבה!!

נופר, שלום, אני בהחלט מבין את הקושי.ניתן לנסות לטפל בטכניקות שמפחיתות חרדה,והן מגוונות.לעתים זהו תהליך ארוך,אך כדאי ! לצערי אינני מכיר רופאים באזור נתניה העוסקים בתחום,כמובן זה לא אומר שאין ! לגבי לייזר- זה לא הפתרון לבעיות חרדה,מאחר ולא ניתן לבצע כמעט אף טיפול שיניים של ממש בעזרתו. בהצלחה ! דר. צביקה רוזנבלום

20/08/2007 | 20:46 | מאת: נופר

היי,אמרת שיש טכניקות מגוונות להפחתת חרדה הייצתי שמחה לשמוע עליהם. ובקשר לעניין הלייזר מה הכוונה שאי אפשר לבצע טיפול של ממש עם לייזר?? תודה.

מנהל פורום חרדה דנטלית