טיפול בחרדה

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

09/05/2012 | 16:32 | מאת: נורית

שלום, מבקשת המלצות לרופאי שיניים באזור ראשל"צ שמטפלים באנשים עם חרדות גדולות מטיפולי שיניים. בגלל הפחד האיום השיניים שלי במצב גרוע. חייבת לעשות טיפול שורש דחוף בשן מודלקת. לפני כשנתיים עברתי טיפולי שיניים בסדציה. האם כדאי להמשיך באותה המתכונת ? האם לחפש רופאים מתמחים בטיפול בחרדות ? אודה לתשובה. נורית

ערב טוב,נורית, כפי שכתבתי אתמול בפורום בתגובה לפנייתו של שי,לדעתי עדיף בהרבה להתגבר על חשש מטיפול שלא בעזרת אמצעים תרופתיים כגון סדציה וכדומה.להלן כמה מהחסרונות הבולטים של אותם אמצעים תרופתיים : -שיטות אלה לא מפחיתות חרדה,ולא מובילות לטיפולים סדירים שמאפשרים שמירה טובה על השיניים.כפי שאת מציינת,המצב רק מידרדר,והטיפול הוא רק על תקן "עזרה ראשונה" -הטיפול כרוך בסיכון בריאותי -העלות גבוהה -הטיפול דורש התארגנות מיוחדת,מאחר ונדרש רופא מרדים לגבי המלצות על רופאים,את יכולה לציין מייל,או לכתוב לי ל [email protected] בהצלחה ! דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית