עקירת שן בינה וצמיחה של עצם בחך הפנימי

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

31/01/2010 | 05:12 | מאת: רינת

הי, לפני כשבועיים-שלושה עקרו לי שן בינה תחתונה כיון שנוצר בה חור, לאחר העקירה ראיתי את השן והיא היתה נראית שלמה עם שורש שלם .היום, שבועיים אחרי העקירה (במהלך טיול ארוך בחו"ל), אני מרגישה באמצעות הלשון מעין עצם (אולי חתיכת שן) בחך הפנימי בין השן ללשון, נגעתי בה באמצעות האצבע וזה ממש מרגיש כמו חתיכת שן, האם זה משהו טבעי? האם יש צורך לגשת למרפאה? או שזה משהו שאמור להעלם/ לנשור בהמשך? תודה מראש על התשובה.

ערב טוב,רינת, רצוי להמתין עוד זמן,יתכן ומדובר בעצם,בדרך כלל האזור עובר שינויים,העצם באזור נספגת והמתאר שלה משתנה,ולעיתים אף נפלטות פיסות עצם במשך הזמן דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית