ניקוי אבנית

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

18/01/2010 | 10:41 | מאת: שירי

אני מקפידה על טיפול ניקוי פעם בשנה ןזאת על אף שאני סובלת סבל נוראי במהלך הטיפול (כאבים איומים), חלק מהטיפולים נעשים עם אין סוף זריקות הרדמה. חשוב לי לציין שבטיפול שיניים רגיל כגון סתימה, אנני סובלת כך. כמובן שבמצב כזה אני בלחץ איום מהטיפול, מה לעשות??

שירי,ערב טוב, מידת הרגישות בזמן הטיפול של ניקוי אבן נובעת מכמה גורמים : -חומרת מצב החניכיים -מידת הקפדנות של הצחצוח -תדירות פגישות הניקוי -מידת ה "עדינות" של המבצע -קיום שורשים חשופים -סף הכאב של המטופל לכן כדאי לצחצח ביסודיות,כולל חוט דנטלי וכד' באופן יומיומי,לבדוק האם את לא זקוקה לטיפולים תכופים יותר,להגיע לשיננית עדינה במיוחד,ויתכן ואפשר להקל עלייך בעוד דרכים-אין לי מספיק מידע לשם כך מבלי שבדקתי אותך, דר. צביקה רוזנבלום

23/02/2010 | 09:31 | מאת: בטי

ניתן לגשת לטיפול ניקוי אבנית תחת היפנוזה. זה מאוד מאוד יעזור. אפשר להרגי את המטופל ואפשר אפילו להרדים את הפה רק בדימיון ואז הטיפול יהיה נעים כנסו לאתר האגודה להפנוזה יש הרבה רופאי שיניים עם רישיון לזה!

מנהל פורום חרדה דנטלית