בזמן המתנה לטיפול בהרדמה כללית...תקפו אותי כאבים

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

31/05/2009 | 14:16 | מאת: סובלת

אני ממתינה לתור לייעוץ לגבי טיפולי שיניים בהרדמה כללית מפני שאני סובלת מחרדה נוראית ומטראומה מרופא שיניים בילדות. עד שכבר גררתי את עצמי לקבוע תור (לקח חודש) ביום חמישי הקרוב יש לי תור, תקפו אותי כאבי שיניים ונשברה לי גם חתיכת שן (כאילו מהשמיים-חוק מרפי). אני פוחדת פחד מוות מטיפול רגיל אבל מצד שני לא מסוגלת לסבול ולא יודעת כמה זמן מחכים מרגע הייעוץ עד לתור לניתוח (ימים/שבועות). מה עושים???

ערב טוב לסובלת , את צודקת,שיניים לפעמים ממש לא מתחשבות ובוחרות רגע לא מתאים... אני מניח שההמתנה לטיפול בהרדמה כללית עלולה לקחת כמה ימים לפחות,אך את יכולה להתקשר למקום בו קבעת תור ולשאול באופן עקרוני על טווחי המתנה. לעיתים הכאב כל כך חזק ומתמשך,למרות תרופות למיניהן,עד שבלית ברירה מתגברים על החרדות ופונים לטיפול "רגיל".את צריכה חהחיט על פי רמת הכאב והיכולת שלך להמתין ,והתשובה הטלפונית שתקבלי תרגישי טוב ! דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית