חור בשן

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

04/09/2016 | 19:41 | מאת: עליזה

יש לי עששת עמוקה בשן פנימית אחת לפני הסוף למעלה, רופא השיניים אומר שאני צריכה לעשות טיפול שורש, בבוקר הסתכלתי עליה וראיתי שהחניכיים עולות על השן הזו, ושנשארו בשן שלוש דפנות, דופן אחת כנראה חצי ממנה נשברה והשאר בתוך החניכיים. התחילו לי גם זרמים בחניכיים והרגשה של עקיצות, זה לא כואב אבל רק מציק ולא נעים. עשיתי לפני חמישה חודשים עזרה ראשונה לשן הזו כי היה לי כאבים. איך אני יעשה ככה טיפול שורש כשכבר כמעט אין לי שן והאם העקיצות יהפכו לכאבים?

ערב טוב,עליזה, לפי התאור שלך,בהחלט עלולים להופיע כאבים. למרות שהכותרת לא שלמה,יש מקרים בהם יש טעם לבצע טיפול שורש,ויש מקרים שהשן אבודה ומיועדת לעקירה.הרופא שמטפל בך אמור לשקול מה עדיף,ומה אפשר. תרגישי טוב,, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית