כאבים ורגישות סתימה אפורה

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

28/06/2020 | 09:44 | מאת: דוד

בס״ד למומחה שלום רב. אני בן 18... קמתי הבוקר עם רגישות משמעותית באיזור של סתימה אפורה בשן טוחנת. אני חושב שהסיבה היא שן בינה שצמחה מאחוריה ומתחילה לדחוק אותה... כך או כך - האם ייתכן שהסתימה נשברה? ואם כן - האם יש חלילה סיכון של דליפת כספית מהשבר? בתודה מראש...

שלום דוד חייבים לבדוק כדי לדעת מה הסיבה לרגישות.אולם אין סיכון בסתימה כסופה,גם אם נשברה. תרגיש טוב דר. צביקה רוזנבלום

28/06/2020 | 19:42 | מאת: דוד

קודם כול אני מודה לך, תשובתך הרגיעה אותי מאוד! דבר שני שרציתי לשאול - אם אין בכך סיכון, מדוע בהחלפת סתימה שחורה כזו אומרים שיש סיכון?

יתכן ואתה מתכוון להחלפת סתימה כסופה בסתימה בצבע השן.פעולה זו עלולה להוביל לרגישות ולעיתים לטיפול שורש דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית