ממה הכאבים בחניכיים?

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

05/04/2019 | 07:54 | מאת: רז

שלום, האם כאבים בחניכיים (אחרי עקירות שהיו לפני מס' חודשים) יכולים לנבוע מלחץ של כלי דם או בעיה פנימית אחרת? למי פונים? הייתי אצל רופא חניכיים שלא איתר את הבעיה.

שלום, האם הכאבים מיד אחרי העקירות חלפו,וכעת יש שוב כאבים? האם יש לך שיניים תותבות באזור העקירות? דר. צביקה רוזנבלום

06/04/2019 | 21:07 | מאת: רז

כן, הכאבים חלפו ועכשיו יש שוב כאבים. ממה זה? אין לי תותבות. יש לי כאבים איומים ובצילום לא רואים. כשאני מתכופף הכאבים רק מתגברים. משככים לא עוזרים.

שלום,רז, האם מדובר בשיניים עליונות אחוריות? אם כן יתכן שמדובר בבעיה באזור הסינוסים.האם יש לך נזלת כרונית/אלרגית/סינוסיטיס/שפעת ? במקרים כאלה כדאי לגשת לרופא אף אוזן גרון. תרגיש טוב, דר. צביקה רוזנבלום

07/04/2019 | 10:02 | מאת: רז

הייתי, אף אוזן גרון לא ראה כלום בסינוסים. לא מבין ממה הכאבים ומה עושים.

אוקיי האם אתה מעונין בהמלצה על רופא נוסף לצורך התיעצות? אם כן אנא כתוב לי ל [email protected] יום טוב דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית