בעיה בקשר לדחיסת מזון

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

01/01/2019 | 20:37 | מאת: שירה

יש לי הרגשה שיש לי דחיסת מזון כואב לי בעיקר אחרי ניקוי וצחצוח שהכאב ממשיך איזה בערך שעה לפחות ולפעמים בנרבה יותר ולפעמים גם אחרי אכילה ויש גם לחץ במקום מרגישה כמו תחושה שלועסת את המקום אם זאת הבעיה ולא אחרת כמו דלקת בשורש או שבר בכל מקרה אלך שיסתכלו ויבדקו אבל אם זה דחיסת מזון זה באיזור כתר שהוא קבוע האם אפשר לדעת בהסתכלות שזאת הבעיה ואם הבעיה או בדחיסת מזון או בעיה בכלל מהכתר האם החלפת הכצר ומדידות מחדש יתקנו את המצב? והאם דחיסת מזון שמנשיכה להיות פוגעת בחניכיים וממשיכה לעשות כל מיני נזקים עד שמטפלים ואם כן מה יכולים להיות הנזקים מדחיסת מזון?

יש להוסיף חרסינה בנקודת המגע עם השן הסמוכה,על מנת שלא תהיה דחיסת מזון. דחיסת מזון,מעבר לאי נוחות,עלולה לפגוע בחניכיים,וכן לגרום להווצרות עששת, דר. צביקה רוזנבלום

02/01/2019 | 21:10 | מאת: שירה

ואן זה סיפור כתר חדש גם ישפר את המצב והאם יש דרך לדעת שבטוח זו הבעיה או בעיה אחרת במיוחד מרגישה שמנקה עם חוט ממש יש לי כאב חזק.

כמובן שהרופא המטפל אמור לבדוק ולהחליט מה הבעיה, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית