גשר עם שיניים חלשות ודלקת חניכיים

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

19/12/2018 | 10:02 | מאת: רון

שלום, עקרו לי שן טוחנת. לפניה יש לי שתי שיניים חלשות עם טיפולי שורש, כתרים זמניים ודלקת חניכיים והשן האחרונה עם טיפול שורש. הרופא רוצה לעשות לי גשר של 4 רק שקשה לי ללעוס על שתי השיניים עם הדלקת חניכיים. האם הדלקת חניכיים מקורה בבעיה בשיניים? (סדקים וכו), אם הגשר הזמני לא יחזיק הציעו לעקור לי גם אותן ולעשות לי שתלים. האם אוכל לעשות שתלים כשיש דלקת חניכיים או שהדלקת תעבור אחרי העקירה?

דלקת חניכיים עוברת אחרי עקירה. בלי בדיקה לא ניתן לקבוע מה הסיבה לדלקת החניכיים, דר. צביקה רוזנבלום

19/12/2018 | 18:42 | מאת: רון

ואם הדלקת תשאר? לא אוכל לעשות שתלים

אין דבר כזה שנשארת דלקת אחרי עקירות, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית