כתר לאחר טיפול שורש

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

04/12/2018 | 01:13 | מאת: נטלי

שלום. בגיל 16 בערך עשיתי טיפול שורש בעקבות זה שנשברה לי שן. (אכלתי משהו רך) ואמרו לי לחזור בגיל 18 לעשות כתר. היום אני בת 22 ועוד לא עשיתי כתר, יש לי פחד מטיפולי שיניים. אתמול שוב אכלתי לחם, לא משהו קשה והתפוררה לי חלק מהשן. לפני בערך שנה גם קרה שהתפורר לי חתיכה מהשן. אני צריכה לעשות כתר, השאלה שלי היא כמה טיפולים לוקח עד שהכתר הסופי מוכן? האם כתר מדביקים או מבריגים? האם יש טיפול אחד או יותר שהוא עם הרדמה או שאפשר בלי הרדמה? (פחד גם מזה) תודה רבה!

בוקר טוב,נטלי, כל מקרה הוא שונה,יש מגוון רחב של אפשרויות.ברוב המקרים הטיפול פשוט,קל,לא מצריך הרדמה,ומדביקים את הכתר.מדובר על מספר פגישות. מומלץ לעבור בדיקה כדי לדעת במדויק מה קורה ומה זה מצריך.אני לרשותך אם יש עוד שאלות, בהצלחה! דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית