שאלה בקשר לסגירת רווחים בשיניים

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

19/07/2018 | 18:41 | מאת: שרית

רציתי לשאול מה שאחליט לסגירת רווחים מה שייעצוצלי ואעשה רק שאלה קטנה כנראה הולכת לעשות גם סד השאלה האם אפשר לעשות את הסד לפני סגירת הרווחים או רק אחרי זה אםשרי כלומר אחרי הסגירה אם נעשה סד הוא לא יתאים? ודבר שני במרפאה כבר רק רופא אורתודנט עושה זאת האם זה נכון הואמיותר מומחה בזה?

הסד יפסיק להתאים במידה ומתבצע טיפול כזה או אחר בלסת(כתר,הזזת שיניים,ועוד), יישור שיניים עדיף שיבוצע על ידי אורתודונט, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית