עקירת שיני בינה כלואות

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

05/12/2015 | 18:07 | מאת: אביה

שלוש שיני בינה צמחו במלואן בתוך החניכיים. הן גורמות לתחושת לחץ באזור אבל אני חושבת שעם הזמן יהיה אפשר להתרגל לתחושה הזו. הרופא ממליץ לעקור את שלושתן כי הן גם ככה לא יצאו לפה. האם כל שן שהיא כלואה חייבת להיעקר או שאין בעיה בכללי להשאיר שן כזו? אין עוד בעיות איתן חוץ מזה שהן בתוך החניכיים. תודה.

ערב טוב, יש מכלול שיקולים שיש לקחת בחשבון,בינהם האם השן תגיע עם הזמן לעמדה תקינה,האם צפוי נזק לשיניים סמוכות עקב עמדה לא תקינה,והאם השן עלולה לגרום להתקפי כאב,ועוד. אין אפשרות להתיחס ספציפית למקרה שלך מאחר ולא בדקתי אותך, דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית