כימותרפיה והפרעות בתפקודי כבד

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

01/09/2015 | 19:13 | מאת: ירון

שלום רב. אימי חולת סרטן השד עם גרורות בכבד. כרגע עם הפרעות קשות בכבד ותפקודי כבד גבוהים בצורה חריגה מאוד. התחילה היום טיפול כימותרפי של 1000mg קסלודה דרך הפה. השאלה שלי היא: האם הטיפול הכימותרפי לא יגרום יותר נזק לכבד מאשר תועלת?

שאלה במקום בת כמה אמך ? התרופה שסלידה בדכ מביאה יותר תופעות לוואי מתועלת.ורק שניתנת דרך הפה אין זה אומר שזה לא כימותרפיה.זו כימותרפיה לכל דבר עם תופעות לוואי .במידה ואמך מבוגרת עדיף שתקבל כן טיפול .אך דרך הוריד .

מנהל פורום סרטן הכבד