גרורות בכבד + שחמת

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

22/03/2011 | 22:20 | מאת: אבי

שלום ד"ר שנירר לאימי יש גרורות בכבד , וכן לאחרונה חלתה בשחמת כתוצאה מהטיפולים הכימוטרפיים. בבית החולים נאמר לה כי לא תוכל להמשיך לקבל טיפולים עקב השחמת. רציתי לשאול אותך בבקשה איזה כן טיפולים קיימים לחולה מסוג זה? אני אציין שהגרורות הינם מסרטן השד אשר חלתה בו, וכן גילה הינו 61 תודה רבה על העזרה אבי

שאלה מורכבת יש קודם לבחון עד כמה הכבד מתפקד ועל פי התפקוד להתאים טיפול של תרופות במינון נכון שרובם מתפנות בכליה ולא דרך הכבד. לשם כך יש להיועץ בזמן הטיפול גם בגסטרואנטרולוג מומחה בכבד ובאונקולוג

מנהל פורום סרטן הכבד