סרטן הקיבה-עזרה

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

05/10/2010 | 00:19 | מאת: ...

לאבא שלי יש סרטן הקיבה עם גרורות בכבד ובלוטת הלימפה. הוא היה מטופל בקו ראשון בטיפול 5+FU ובקו השני בטקסול הוא הפסיק את השימוש בטקסול עקב נימולים בידיים.הוא חזר לטיפול ב5+FU אך הטיפול לא עזר ואף הופיעו גרורות נוספות בכבד. הוא כרגע אמור לעבור טיפול בקו שלישי של FOLFIRI. רציתי לשאול מה היעילות של FOLFIRI בקו שלישי ומהן תופעות הלוואי?

לגבי היעילות למה לא תשאל את הרופא האונקולוג המטפל !וגם לגבי תועות הלואי כי המטפל הוא זה שצריך לתת את הדעת .

מנהל פורום סרטן הכבד