וושט רגיזה מה לעשות

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

21/06/2020 | 14:48 | מאת: גיא

שלום האם התכווציות בוושט רפלוקס ואי נוחות יכולים להיות ביוטיים של סטרס וחרדה התופעה מתעצמת ומורגשת יותר בחרדה ! האם ושט רגיז מחלה מסוכנת ? האם זה כרוני ?ישסיכוישזהיעלם?

21/06/2020 | 23:39 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום איני יודע מה הכוונה שלך בוושט רגיזה אבל יש מקום לבירור במידה ויש כאב, קושי בבליעה וכו

22/06/2020 | 07:01 | מאת: גיא

עברתי בירור הכולל אנדוסקופיה בדיקת ניטור חומציות בוושט ולא נמצא דבר רופא הגסטרו החליט שמדובר בוושט רגיזה ונתן נורטילין ובמקביל הפנייה למחלקה לתנועתיות מערכת העיכול ...האם התופעה של וושט רגיזה מוכרת? מסוכנת?? האם זה ביטוי של סטרס וחרדות (אני סובל מחרדות) ?

מנהל פורום מעי רגיש