בטן עליונה כואבת כרונית.

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

01/05/2020 | 16:27 | מאת: ערבה שטיין

שלום ד"ר. בגסטרוסקופיה אחרונה, נמצא גסטריטיס. בבדיקת קפסולה - ארוזיות רבות. אני סובלת הרבה מאוד זמן מכאבים בבית החזה, ובגב העליון, והיתה לי תחושה שזה עינין של לב, עצמות וכיוב'. עינין הלב נשלל( מיפוי לב ו-mri לב תקינים) עצמות_אני לפני ציפוי. בחודשים האחרונים אני מבינה שיתכן וטעיתי, וכל הכאבים הכרונים מהבוקר עד הערב מקורם בקיבה. האם יכול להיות גסטריטיס כזה קשה שמקרין לגב,לבית החזה -עד כדי כך? כמו כן תחושת לחץ חזק בבטן העליונה ,ובבית החזה, ובטן רוב הזמן (לא תמיד) נפוחה . ואם כן-מה הפתרון? נטלתי נקסיום - לא היתה הקלה בכלל. בחשד שזה מעי רגיש עם בעיה פונקציונלית, נטלתי נורטילין עד למינון של 100 מג. לא עזר בשום אספקט.( חוץ מגרימת עצירות.) מוסיפה קצת מידע: נוטלת אספירין עקב apla ופלקווניל גם עקב apla . תודה רבה..

01/05/2020 | 23:37 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום יש מקום לבירור בשאלה של תסמונת ההחזר וושטי( רפלוקסׂ פני למומחה

מנהל פורום מעי רגיש