גזים לא מעימים כל הזמן לאחר כל אכילה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

06/06/2019 | 16:39 | מאת: אילנה

יש לי גזים עם ריח רע לאחר כל אכילה יש לי מעי רגיז דיספפסיה פונקציונלית לחץ מוגבר לושט העליונה סותרי חומצה לא עוזרים יש לי כאבים חזקים בושט ברום הבטן מקרין לגב יש לי אחרי כל אכילנ גזים מסריחים האוכל ךא מתעכל טוב לא נספג ירדתי שלא מרצון 40 קג תוך 4 שנים מה ניתן לעשות הסבל רב לא יכולה לבוא בחברת אנשים פחם גזים x גורמים לעצירות יש לי גם פיסורה צניחת רקטום בינוניצ כאבים מאד חזקים בגב עליון בושט לאחר כל אכילה האוכל לא יורד כמו שצריך איך ניתן לעזור לי יש לי רפלוקס הפוך סותריי חומצה לא עוזרים

07/06/2019 | 16:33 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלופם מתוארים כאן לא מעט תסמינים תפקודיים ואנטומיים. ברור שנגרם סבל רב יש אפשרות לסייע- ממליץ על פנייה לאחת המרפאות העוסקות בנוירוגסטרואנטרולוגיה במסגרת בית חולים על מנת לנסות ולקבל סיוע רפואי

מנהל פורום מעי רגיש