שינוי בהרגלי היציאות בשירותים

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

15/11/2018 | 08:34 | מאת: יויו

כל בוקר ממש איך שאני קם אני חייב ללכת לשירותים ברמה שאם אני לא הולך לשירותים אני לא יכול לתפקד.. היציאות שלי יוצאות בהתחלה קשות מאוד ואז נהיות רכות ונהיות כמו שלשול ככה כל בוקר, וחוץ מזה יש לי עוד לפחות שתי יציאות כל יום.. כבר עברתי כניראה בגלל זה ניתוחי הוצאת אבצס בפי הטבעת, פיסורה ופיסטולה ואני סובל בגלל זה מאוד! בבדיקות של הרופאים כולל קולונוסקופיה שעשיתי ממש לא מזמן הכל יצא תקין והם לא מצליחים לגלות מה הבעיה שלי.. אני עומד להתגייס בקרוב לקרבי ואני מאוד מפחד שזה יפגע בשירות שלי ויפיל אותי משערות קרבי.. אני אשמח אולע לדעת אם יש איזה דרך להוריד את כמות היציאות ולאפשר לעצמי יותר שליטה עליהם כדי שאני יוכל להסתדר בצבא?

17/11/2018 | 21:18 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום יש מקום לבירור התלונות לפני החלטה על טיפול מציע שתפנה לביצוע בדיקת לחצים ( מנומטריה) כשלב ראשון בבירור פנה לגסטרו המטפל

מנהל פורום מעי רגיש