מעי רגיז שילשולים וצרבת קשה .

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

25/03/2018 | 20:21 | מאת: לינוי

היי שלום , אז ככה לפני שנתיים וחצי עשיתי קולנוסקופיה ארוכה וגרסטוסקופיה . אני עם מעי רגיז ומאז התחילו לי שילשולים אני רגישה לפרוקטוז ולוקטוז עשיתי לפני שנה קולונסקופיה קצרה בגלל חשש לדם בצואה יצא תקין . כהיום אני עדיין סובלת משילשולים היום אחרי שאכלתי אוכל קנוי בחוץ כבר שבוע יש לי כאבי בטן חזקים בקיבה והיום זה היתגבר אני סובלת מצרבות קשות ממש , אפילו הקאתי מצי קיבה אני פשוט מרגישה שהאוכל יכול לגלוש לאף ולצאת . אני עכשיו לוקחת גביסקון כבר יומיים אבל ללא שיפור ועכשיו לקחתי קל בטן בגלל הכאבים החזקים ושילשולים . מה עושים בבקשה נגד זה ?האם אפשרי לקחת גביסקון כל יום עם קל בטן גם פתאום אין לי כזה תאבון צריך לעשות גרסטוסקופיה היום בניגוב היה לי קצת אדום אחרי שילשול אבל זה אולי מאוכל . צריך לבצע גרסטוסקופיה? למרות שעשיתי לפני שנתיים בגלל כאבים בקיבה . ויש לי קושי בבליעה

25/03/2018 | 23:32 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום פני לגסטרואנטרולוג שלך להערכה אינני יכול לרדת לעומק כזה של החלטה בפורום

מנהל פורום מעי רגיש