שאלה נוספת בענין צריבה בעיניים

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

23/01/2018 | 17:32 | מאת: מיקי

שאלתי האם צריבה בעיניים קשורה לדעתך לרפלוקס או לתחושת יובש במע העיכול רופא שלי טוען שהצריבה במע העיכול יכולה להופיע במעי רגיש כתוצאה נמע העצבים שלי ולכם השאלה מדוע הצריבה בעיכול ובעיניים מופיעות באותו הזמן אולי מיקרי?? או מהרפלוקס מטופלת בלנטון אולי להחליף כדור משתמשת שישה ימים והיובש בגרון החמיר מאד

24/01/2018 | 23:43 | מאת: ד"ר דן קרטר

שלום תרופות מסוג חוסמי תעלות סידן יכולות לגרום להפרעה בראיה לא ברור האם זה המקרה אצלך צריבה בעיניים- ולא הפרעת ראיה- עשויה גם היא להיות תופעת לוואי של טיפול תרופתי אני לא מכיר קשר בין תסמונת מעי רגיש לצריבה בעיניים

מנהל פורום מעי רגיש