ציה מול מרווה מרושתת

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

20/10/2011 | 11:07 | מאת: ריקי

אני מבולבלת ..האם יש הבדל בין ציה-לבנה או שחורה לבין הכמוסות של מרווה מרושתת. מבחינת התועלת לגוף האדם-אומגה 3 ושאר הויטמנים בתודה

לקריאה נוספת והעמקה
21/10/2011 | 07:32 | מאת: צביקה קורן

ריקי שלום, ציאה זה הלהיט התזונתי החדש שנמכר בצורת גרגירים, המכילים, חלבון, ויטמינים, מינרלים, סיבים תזונתיים וגם חומצת שומן ALA שממנה הגוף מייצר אומגה-3. המרווה המרושתת היא צמח מרפא שממנו מייצרים שמן המכיל ALA. אין בשמן את כל אותם הרכיבים המופיעים בגרגרים. אגב, השאלה עלתה רבות בפורום בעבר - תבצעי חיפוש על "אומגה-3". בהצלחה צביקה קורן

09/01/2012 | 23:19 | מאת: ירון

אומגה 3 ממרווה מרושתת מכיל ALA ובנוסף לכך מכיל מעל 100 חומרים טבעיים אנטי אוקסידנטים, אנטי דלקתיים ואנטי בקטריאלים. בנוסף הצ'יה מתחמצן ומזיק לקיבה בעוד השמן המופק מגרגירים של מרווה מרושתת אינו מתחמצן כלל ועיקר. "להיט תזונתי חדש" ? ראוי לציין שמה שנחשב היום כלהיט מחר הוא פאסה.

מנהל פורום תזונה טבעית