זרעי פשתן

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

07/08/2010 | 17:26 | מאת: אנה עיר

הכל מדברים בשבחו של הפשתן. בספר מזון ובריאות של יעקב אילני נאמר כי הזרעים שמשו מאכל ליונים והם אף מכילים רעל. אוכל לצ-מצוא מספר העמוד. אולגה רז גם לאבעד וטוענת רק אם טוחנים אותם ואוכלים באתו רגע. אני חוששת לאכול. אודה על תגובתך.

לקריאה נוספת והעמקה
08/08/2010 | 10:10 | מאת: צביקה קורן

אנה שלום, השאלה עלתה רבות בפורום, בהיבטים שונים - תבצעי חיפוש על המלה "פשתן". בעיני הפשתן הוא מזון בריאות, טבעי ואיכותי. הוא מכיל חלבון איכותי, שמנים רב בלתי רוויים ובכלל זה שמן המשמש כחומר מוצא לאומגה 3 (ALA), ויטמינים, מינרלים, פיטוסטרולים, סיבים תזונתיים ועוד. בהרבה מזונות יש "רעל", אבל מדובר בכמויות זניחות. כדאי לאכול פשתן טחון טרי שטוחנים בבית ולא לקנות מוכן. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית