זרעי פשתן
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
הכל מדברים בשבחו של הפשתן. בספר מזון ובריאות של יעקב אילני נאמר כי הזרעים שמשו מאכל ליונים והם אף מכילים רעל. אוכל לצ-מצוא מספר העמוד. אולגה רז גם לאבעד וטוענת רק אם טוחנים אותם ואוכלים באתו רגע. אני חוששת לאכול. אודה על תגובתך.
לקריאה נוספת והעמקה
אנה שלום, השאלה עלתה רבות בפורום, בהיבטים שונים - תבצעי חיפוש על המלה "פשתן". בעיני הפשתן הוא מזון בריאות, טבעי ואיכותי. הוא מכיל חלבון איכותי, שמנים רב בלתי רוויים ובכלל זה שמן המשמש כחומר מוצא לאומגה 3 (ALA), ויטמינים, מינרלים, פיטוסטרולים, סיבים תזונתיים ועוד. בהרבה מזונות יש "רעל", אבל מדובר בכמויות זניחות. כדאי לאכול פשתן טחון טרי שטוחנים בבית ולא לקנות מוכן. בהצלחה צביקה קורן