מה עושים אני נואש

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

05/04/2007 | 04:20 | מאת: אורי

יש לי בעיה קצת שונה... אני אוכל ממש ממש הרבה ולא משמין.. אני 1.85 ושוקל 63, בן 21 לא משנה כמה אני אוכל אני לא משמין וזה ממש מציק לי שאני נראה די 'שחיף' , למרות שכולם אומרים ש"התברכתי" בזה. אני עושה ספורט פעם בשבוע ובריא בד"כ פשוט לא יודע מה לעשות..

05/04/2007 | 15:02 | מאת: הרודה

לא נורא, גם לי יש את "הבעיה" הזאת, מה שהטריד אותי היה שחשבתי שבנות לא אוהבות את ה"שרוכים", אז תן לי להגיד לך רק שלא משנה מה תעשה אתה לא תעלה במשקל אולם, בעוד מספר שנים לא גדול תתרחב קצת ותבין למה כלום אומרים לך שבורכת. אני מציע: לאכול נכון, זה שיש לך חילוף חומרים גבוה לא אומר שלא תהיה לך הסתיידות עורקים. אל תיגע בצ'יפסים ושאר שומנים-סוכרים. תמשיך לעשות ספורט. בדרך כלל לשרוכים יש בעיית יציבה, שים לב שאתה הולך זקוף (הייתי ממליץ על כמה שיעורי איינגר יוגה כדי שתבין מה זאת יציבה נכונה ואל תשים על מי שאומר שאתה קוקסינל). הרגע, החיים יפים :)

05/04/2007 | 15:40 | מאת: טובה בר-שאן

אורי שלום רב. אם אין לך בעיה של יתר בלוטת התריס והכל תקין אצלך, אתה מרגיש טוב וחיוני. ואם אתה אוכל בריא ומאוזן, אז ממש אין לך בעיה. הגוף שלך מווסת טוב את חילוף החומרים שלו. בברכת חג פסח שמח. טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית