עור של דג בריא או לא?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

20/01/2005 | 17:59 | מאת: יוסי

האם עור של דג בריא? כדאי לאכול אותו? כמו כן ברצוני לדעת כמה קלוריות יש בחרוב וכן למה הכוונה לאכול דגנים מלבד קורנפלקס או גרנולה

20/01/2005 | 21:38 | מאת: צביקה קורן

יוסי שלום, בעור של דג ים יש ריכוז גבוה של אומגה 3 שהיא חומצת שומן חיונית התורמת לבריאות ולמניעת מחלות. על יתרונות אומגה 3 כתבתי לפני מספר ימים). אם זה לא דוחה אותך תאכל את העור. אגב, עור של עוף מאד לא מומלץ לאכול. בחרוב יש כמאתיים קלוריות במאה גרם. קורנפלקס וגרנולה הם מוצרים תעשייתיים, קלויים ועשירים בקלוריות ובעלי ערך גליקמי גבוה (מעלים רמת סוכר בדם במהירות). הדגנים המועדפים הם: אורז מלא, דוחן, כוסמת, שיבולת שועל. אגב, מי אמר לך לא לאכול גרנולה וקורנפלקס?

מנהל פורום תזונה טבעית