תוספי מזון

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

15/07/2020 | 17:35 | מאת: סיגלית

אני בת 70, בריאה באופן כללי, מקבלת תרופות קבועות: נגד יתר ל.ד, נגד כולסטרול, נקסיום, וטיפות ויטמין די. לוקחת גם תוסף מזון q10. אני צמחונית כשבע שנים, וויטמין בי12 ירד קצת למרות שהוא עדיין במרכז הסקלה. לקחתי בעבר כדורי קלציום והפסקתי לקחת כי נאמר לי שקלציום וסטטינים גורמים לאבנים בכליות. ושאלתי: האם כדאי לי לקחת תוספי מזון כמו מולטי ויטמין, ויטמין סי ? בי ? האם הם יעילים? שאלה נוספת, משווקים עכשיו בסולגאר תוסף מזון המכיל קולגן וחומצה הילורונית שמבטיח שיפור בעור הפנים שיער וצפרניים.(אני סובלת מדלילות בשיער), האם יש אמת בעניין? תודה וסליחה על אורך השאלה.

22/07/2020 | 14:46 | מאת: טובה בר-שאן

סיגלית שלום לדעתי שווה לך ללכת לנטורופטית שתשב איתך לעומק ותמליץ לך איזה תוספי תזונה לקחת וגם תאזן לך את התזונה . קשה לאשר לך לקחת תוספים בלי לראות את כל התמונה . גם לגבי דלילות בשיער נכנסים הרבה גורמים ולכן חשוב שנטורופטית תראה את כל התמונה .

מנהל פורום תזונה טבעית