תוסף d.m.a.e לשיפור הזכרון

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

01/03/2019 | 17:18 | מאת: רוני

שלום לך הומואופטית הציעה לאחי (בן 71, לוקח סטטינים ותרופה להורדת לחץ דם, סובל מ-amd), לקחת את התוסף הזה (כדי לשפר את הזיכרון. רציתי לשמוע מה דעתך על תוסף זה. תודה רבה

04/03/2019 | 16:24 | מאת: טובה בר-שאן

רוני שלום התוסף הזה טוב ר DMAE (די-מתיל-אמינו-אתנול) הוא פרקרסור של אצטיל כולין התומך בשיפור תפקודי המוח (במצבי תשישות כרונית, דיכאון, ואלצהיימר וכן לשיפור למידה, קשב וריכוז, וזיכרון). הוא תומך גם במניעת הזדקנות העור, ומנטרל רדיקליים חופשיים. הוא נמצא בכמויות גדולות בדגים שמכילים הרבה שומן כמו סלמון, בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית