ירידה איטית מידי במשקל

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

27/01/2019 | 23:08 | מאת: דורית

שלום אני בת 43. כבר 10 חודשים אני מתאמנת עם מאמן כושר פעמיים בשבוע וצורכת ג 1500 קל' ביום בתזונה מאוזנת. מאפריל האחרון, 9 חודשים ירדתי רק 7 קילו. גם אחוזי השומן ירדו באופן נמוך. בדיקת בלוטת התריס מראה שהיא בסדר. הייתי רוצה לדעת מה עוד אני יכולה לבדוק שמעקב את הירידה. על פניו אני עושה הכל לפי הספר אבל הירידה מתעקבת. האם יש בדיקות ספיצפיות אולי של חילוף חומרים בגוף או משהו יותר ספציפי שאני יכולה לבקש מהרופאה לבדוק? הרבה תודה ומחכה לתשובה. דורית

28/01/2019 | 11:29 | מאת: אביטל זלצר

דורית שלום, לרדת ב-10 חודשים 7 ק"ג זו תוצאה יפה מאוד. חשוב שתביני ותפנימי שירידות מתונות במשקל לאורך זמן, הן בעלות הסיכוי הגבוה ביותר לשמירה על משקל יציב לאורך זמן. המלצתי לך, המשיכי בדיוק את מה שאת עושה ודאגי שה- 1500 קלוריות שאת צורכת, יכילו מרכיבי תזונה איכותיים, בריאים ובעלי ערך תזונתי גבוה. בברכה ובהצלחה אביטל.

28/01/2019 | 11:32 | מאת: דורית

תודה לך. במידה ואני רוצה לבדוק את חילוף החימורים. האם יש בדיקות מסויימות שאני צריכה לבקש מהרופאה? למעט בלוטת התריס.

מנהל פורום תזונה טבעית