האם לקחת תוספי מזון אימונים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

15/07/2018 | 00:58 | מאת: איתמר כהן

שלום רב. אני כיום מתאמן בין 5-6 בשבוע כולל אימוני ריצה האם אני צריך לקחת סידן וכורכם ומגנזיום לטובת השתפרות ומניעת פציעות כיום אני משתדל לקחת מיני כמה פעמיים בשבוע את הכדורים תודה.

15/07/2018 | 21:40 | מאת: אביטל זלצר

איתמר שלום, רצוי ליטול תוספים כשמאובחן חוסר מסויים או לחליפין כשרוצים לתגבר את הגוף עקב חולשה או פעילות אינטנסיבית מסויימת. יש בשוק אין ספור תוספים כשניתן לקבל את כל מה שצריך מתזונה נכונה ומאוזנת. במידה והתזונה אינה מספקת וישנם חוסרים, אז נכון ליטול תוספים. בברכה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית