שחלות פוליציסטיות והריון טבעי

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

22/04/2018 | 11:38 | מאת: אוריין

היי.! אני בת 23.. יש לי שחלות פוליציסטיות.. בעלי בריא. אנחנו נורא רוצים ומנסים כבר 3 שנים שאקלט להריון.. כרגע אנחנו בתהליכי טיפולים אבל אני ממש מעדיפה לנסות דרך טבעית והבנתי שזה אפשרי עם התסמונת הריון טבעי. שמעתי על שיח אברהם.. עכשיו השאלה שלי היא-האם הוא באמת יעיל.? האם הוא יכול לעזור לכניסה להריון.? והאם אפשר להשתמש בבדיקות ביוץ ביתיות בזמן השימוש בו.? תודה אם יש עוד טיפולים שאפשר לנסות-אשמח לשמוע עליהם תודה.!!

01/05/2018 | 17:12 | מאת: טובה בר-שאן

אוריין שלום אני לא יודעת בדיוק מה מצבך . אבל בגדול שיח אברהם הוא פשוט מצויין ולרבות מפציינטיות שלי הוא עזר להיכנס להריון . שילוב של תזונה נכונה ,צמחי מרפא כמו שיח אברהם ותוספי תזונה . עוזרים לרבות מהנשים עם שחלות פוליציסטיות בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית