התפתחות מינית מוקדמת

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

02/06/2017 | 17:46 | מאת: אטי

לבתי בת התשע החלו לבצבץ הפיטמות וגם מעט שיער פלומה מתחת לבית השחי. אנחנו בבית מקפידים על תזונה בריאה ורב המזון שלנו אורגני. האם נכון יהיה למנוע/להקטין מבתי את המזונות הבאים: זרעי פשתן, נבטי אלפאלפא, אורז, גרעינים, סלק... ועוד מזונות המכילים פיטואסטרוגנים? תודה

09/06/2017 | 05:51 | מאת: טובה בר-שאן

אטי שלום לפי המחקרים התפתחות מינית מוקדמת נובעת בעיקר מאסטרוגנים סביבתיים הקיימים במשחות דאודורנטים חלב ביצים בשר , פלסטיקים שההורמונים מהם זולגים למזון. כל המזונות שדברת עליהם נפלאים וחשוב שתשאירי אותם. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית