פענוח סיטי סרטן ריאה

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

29/01/2019 | 19:37 | מאת: ללל

שלום אבי מאובחן מאוקטובר עם סרטן הריאה nsclc אדנוקרצינומה. מכיון שלא נמצאה מוטציה ברת טיפול התחיל כימותרפיה, קבל עד כה 3 טיפולים. ביצע סיטי ובו הופיע משפט מטריד: במרכז LLL איזור ראתי ללא ברונכוגרם אויר, כנראה התהליך הראשוני , נראה מעט גדול יותר בהשוואה לבדיקה הקודמת (לפני הטיפולים). מצד שני היה רשום-"תפליט פלואורלי קטן בהשוואה לבדיקה הקודמת". האם ניתן ללמוד מכך אם הכימותרפיה מצליחה? מצורף הפענוח המלא.

30/01/2019 | 23:06 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום רב, לצערי אי אפשר לקבוע על סמך הציטוט שכתבת אם יש תגובה לטיפול או לא. אני מציעה לפנות לאונקולוג המטפל לקבלה הערכתו המדוייקת. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה