בן 38 עם קשיי נשימה וכאבים

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

27/12/2018 | 02:10 | מאת: אלעד

שלום, בן 38 שנה וחצי אני סובל מכאבי גב תחתון חזקים, וכאבי צוואר שגורמים לבחילות כמעט רוב היום. סריקת MRI צוואר, עמוד שדרה, ועמוד שדרה מותני הראו - שינויים ניווניים בעמוד שדרה צווארי, וסוג של פריצת דיסק בעמוד שדרה מותני. מעבר לכך לא נמצא דבר נוסף. אבל אני סובל כבר שנה וחצי מתחושת חוסר אוויר, קושי לקחת נשימה עמוקה, ובחצי שנה האחרונה סוג של שיעול יבש וקטן שחוזר על עצמו כל היום. עשיתי בדיקת ספירומטריה, שיצאה תקינה לחלוטין. עשיתי גם צילום חזה, שיצא תקין. האם לדעתך יש טעם בבדיקת CT חזה? האם תוכלי בבקשה להסתכל בתמונת הרנטגן המצורפת ולומר לי מה דעתך? תודה רבה נ.ב - לציין כי עישנתי במשך 20 שנה, 10 סיגריות ליום, הפסקתי לפני שנתיים.

02/01/2019 | 13:40 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום אלעד, לא קיבלתי את צילום הרטנטג ובעקרון אנחנו לא נותנים פענוחים או יעוץ אינדיבידואלי בפורום. היעוץ הוא כללי. הצעתי לך היא במידה שאתה ממשיך לדבול מקוצר נשימה - לפנות לרופא המטפל ולשקול בדיקת סיטי ריאות. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה