הקיטרודה לא הוזר אני מפחדת מכימותרפי

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

01/07/2017 | 02:37 | מאת: Hermenegilda

שלום לרופא. אני בת 58 יש לי NSCLC בשלב ה4 ויש לי את הגרורות בשתי האדרנלים ביופסיה הייתה לי התאמה שאני קבלתי את הקיטרודה כמה חפעמיםוראו ברנטגן שזה לא כלכך הזרה והגידולים הפילו התקדמו ועכשיו מציעים לי כימו ואבללא דיבר איתי על הטיפול של תרופה ביולוגית וגנאטי . אני מפחדת שהכימו זה רק כי רוצים שלא הסבול למרות שאין לי כלכך כאב . שהם יודים שאים קטרודה לא הזר אז כלום לא יהזור אני חושבת שהם gave up . את חושת שהכימו יכולה להזור לי ושהגידולים יהייו יותר אוליי קטנים? סליחה מהשגיאות אני לא נולדת פה :-)

11/07/2017 | 22:52 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום אם הקיטרודה לא עזר בהחלט יש סיכוי שהטיפול הכימותרפי יעזור. בשום אופן לא הייתי קופצת למסקנה שהם ויתרו עליך!! הקיטרודה לא עוזרת לכולם. מטרת הטיפול היא לא רק טיפול בכאבים אלא השגת שליטה במחלה במטרה למנוע סימפטומים, לשפר איכות חיים ולהאריך תוחלת חיים. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה