האם אפשר להבריא מסרטן ריאות

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

22/06/2017 | 00:18 | מאת: רונן

חליתי בסרטן ריאה לפניי כשלוש שנים עברתי כימו הקרנות ולאחר שלא הבראתי עברתי כריתת ריאה מלאה אחריי שנתיים חזרו לי 3 קישריות בגודל 4 ממ כל אחת בריאה השמאלית והיחידה שנשארה לי וכעט אני עובר טיפול ביולוגי האם אוכל להבראי ב100%או מטרת הטיפול היא רק לעכב את ההתפתחות של הקישריות אשמח לקבל תשובה בעניין

24/06/2017 | 11:07 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום רונן, אני בטוחה שאתה מבין שאי אפשר לענות על השאלה הזאת בפורום. זו שאלה שאתה צריך לשאול את האונקולוג המטפל. באופן כללי אומר רק שריפוי הוא דבר שבלתי אפשרי למדוד אותו, ובוודאי שאי אפשר להבטיח אותו. ולכן מטרת הטיפולים ברוב המקרים היא שליטה במחלה ובסימפטומים והארכת חיים, כפי שמקובל במחלות כרוניות. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה