ממצא של קישריות לאחר כריתת ריאה

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

30/05/2017 | 09:52 | מאת: דני

דק שלום לפניי שנתיים עברתי כריתת ריאה ימן והיום נתגלו לי ר קישריות בריאה שמאל שגדלו מ4 ממ ל6 תוך שלושה חודשים נמצאתי alk חיובי ואני מתחיל טיפול ביולוגי מה אחוזיי הריפוי שלי מהמצב הקיים לתשובתך אודה

12/06/2017 | 07:39 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום דני, באופן כללי, מבלי לדעת את פרטי המחלה המדוייקים שלך, כאשר יש מחלה גרורתית מדובר במחלה כרונית אשר איננה ניתנת לריפוי אלא לטיפול כרוני וממושך. לגביך אישית - צריך לשאול את האונקולוג המטפל. אולי הוא מתכנן עבורך טיפולים נוספים כמו הקרנות ממוקדות או אחרים. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה