הקשר בין סרטן הריאה לארוע מוחי

דיון מתוך פורום  סרטן ריאה

14/01/2017 | 10:31 | מאת: חזי

ד"ר יקר אחי גר בקריות מה עשר שנים שהפסיק לעשן הוא בין 66. בגלל שיעול עשו לו ביאופסיה והמתנו לתשובה . לאחר שבועיים הרגיש שכף היד רדומה ולא יכול להזיז האצבעות ולמוחרת כל היד . הרופאה בקופה לצורך זההציע אוקומול. למחורת העורר עם אירוע מוחי. אחי אבד את הזמן שהוא טווח 4 שעות לביצוע צינטור כדי לחזור ככל האפשר למצבו הקודם. הרופא בקופה לא עבד לפי פרטוקל של בדיקת כאשר אחי לא הצליח להרים 2 הידים או ללחוץ את ידו של אחי לא התיחס שאנו גמור משפו סימני שינוי בפנים - פציאליס לא התיחס. בביתהחולים הגיע תשובה של הביאופםציה ונאמר לו בלי אזהרה שיש לו סרטן ממאיר בריאהץ שאלתי אם הגורם לאירוע מוחי CVA הוא גורם מסרטן הראות אשמח לקבל תשובה מפורטת תודתי לאתר דוקטור

31/01/2017 | 00:02 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום רב, גידול בריאה לא גורם באופן ישיר לאירוע מוחי, אבל לעיתים יש נטיה ליצירת קרישים אצל אנשים שיש להם גידול. יש מקרים שבהם גרורות במוח יוצרות סימפטומים הדומים לאירוע מוחי. הייתי מציעה לשאול את השאלות הללו את האונקולוג המטפל באופן ישיר. בהצלחה

מנהל פורום סרטן ריאה