בעיה בעין לאחר ניתוח בבלוטת רוק

דיון מתוך פורום  בריאות העין

14/08/2016 | 13:32 | מאת: נ

שואלת עבור חברה: לפני חצי שנה היא עברה ניתוח להסרת גידול שפיר מבלוטת רוק מאחורי האוזן. הניתוח פגע בעצב הפנים, וכעת יש לה בעיה בעין: היא לא יכולה לפתוח את העפעף עד למעלה, מה שיוצר מראה לא סימטרי.המנתח אמר שפיזיותרפיה לא תעזור, רופא העיניים הציע טיפות וג'ל. היא מחפשת מומחה לפנות אליו בעניין, אך לא יודעת איזו התמחות לחפש. אשמח להבין מי עוסק בתחום הזה. תודה!

16/08/2016 | 16:49 | מאת: ד"ר ישי פאליק

שלום רב ההתמחות המטפלת במצב בעפעפיים כפי שתארת הינה אוקולופלסטיקה שהם רופאי עיניים שהתמחו בפגיעות בעפעפיים בין היתר בברכה דר' יש פאליק

מנהלי פורום בריאות העין