עפעף ימין לא נפתח עד הסוף

דיון מתוך פורום  בריאות העין

01/07/2014 | 21:15 | מאת: שיר

שלום! אני בת 28, בשבוע האחרון כשאני קמה משינה אני שמה לב שעפעף ימין שלי לא נפתח עד הסוף, לוקח לו 5 דקות בערך לחזור למצב נורמלי והוא תמיד מרגיש קצת "כבד" במהלך היום. מה לדעתך יכולה להיות הסיבה ומה הטיפול במקרה כזה? חשוב לי לציין כי בזמן האחרון אני חווה הרבה תופעות מוזרות כמו תחושת הרדמות של החצי השמאלי של הפנים (בעיקר לפני שינה), טיקים בעפעף שמאל(עם הפסקות קטנות בלבד), טיקים במקומות אחרים בפנים, שינה לא רציפה בה אני מרגישה דפיקות לב מואצות. נוירולוג הפנה אותי לבדיקת eeg שתתבצע בשבוע הבא. כמו כן קבעתי גם תור לרופא עיניים גם לשבוע הבא. האם לדעתך יכול להיות קשר לתופעות הנ"ל? תודה מראש! שיר

שיר שלום ממליץ לפנות לרופא עיניים שתחום התמחותו הוא נוירואופטלמולוגיה בברכה ד"ר הירש

מנהלי פורום בריאות העין